Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Alkalmazott informatikai szimpózium Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 18.
Alkalmazott informatikai szimpóziumot tartottak a Városházán az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara szervezésében.
Tovább...
 
Adománygyűjtés és missziós utazás a kárpátaljai magyarokért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. november 18.
Image„Karácsonyi misszió Kárpátalján” címmel hirdetett adománygyűjtő akciót a külhoni magyarok megsegítésére a székesfehérvári Csillagösvény Utazási Iroda. A támogatásokat december 16-ig lehet eljuttatni a cég Pozsonyi úti központjába, vagy egy budapesti gyűjtőpontra.
Tovább...
 
Változatos programok a "Délután a családdal!" vasárnapi rendezvényén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 18.
ImageHagyományteremtő szándékkal, első ízben rendezik meg vasárnap a „Délután a családdal!” című programot a 4. számú választókörzetben. A városrész első, kifejezetten a családokat invitáló eseményének a Németh László Általános Iskola ad otthont.
Tovább...
 
Táncdalfesztivál a Nyugdíjasok Karácsonyán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 18.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén az egykori táncdalfesztiválok hangulatát idézi majd az Alba Regia Szimfonikus Zenekar műsora december 7-én, szerdán 15.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Cetelem Zöldsuli Program - szavazzunk a Kossuth 2.b-re! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 18.
ImageA Magyar Cetelem Bank az idén hatodik alkalommal hirdette meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli Program pályázatot. A Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola 2.b osztálya – egyedüliként Székesfehérvárról – csatlakozott a programhoz és elkészítette a pályamunkáját.
Tovább...
 
Már lehet jelentkezni a Fehérvár Médiacentrum sütiversenyére Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. november 18.
ImageMár lehet jelentkezni a "Fenyő Mellé Cukiság" sütiversenyre, melynek keretében 2016 legfinomabb és legszebb édes karácsonyi süteményét keresik. A nyertes anyuka, nagymama, lelkes kis kukta vagy bátor férficukrász az Ivanics Kft. Székesfehérvár jóvoltából egy húszezer forintos háztartási gépet valamint egy húszezer forintos Desszert Mester ajándékcsomagot is hazavihet.
Tovább...
 
A szél lassítja a kilátó építését Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 18.
ImageGőzerővel folynak az új Bence-hegyi kilátó kivitelezési munkálatai Velencén. A régi - 1988-ban elbontott, 23 évig kilátóként használt - olajfúró torony helyén új, látványnak sem utolsó magas kilátó épül, mely elödjéhez hasonlóan közkedvelt kirándulóhely, Velence emblematikus pontja lehet, ahonnan csodálatos körpanoráma tárul elénk: a Velencei-tó, a környező települések és a hegyvonulatok pazar látványt nyújtanak. Az építmény a tervek szerint jövő év tavaszán készül el.
Tovább...
 
Még lehet szavazni a Príma-jelöltekre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 17.
ImageA Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete 11. alkalommal adja át a Fejér Megyei Príma díjakat. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda, akik saját területükön maradandót alkottak. A jelöltekre még le lehet adni a voksokat.
Tovább...
 
Pályázatok, adventi programok és egy új szakkör Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 17.
Három pályázati felhívás kapcsán számít az egyéni alkotók és alkotói csoportok érdeklődésére a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Meghirdették az XII. Országos Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves Pályázatot, a Reformáció 500 Emlékévhez kapcsolódó pályázatot és a hagyományos „Betlehemi szép csillag” pályázatot is.
Tovább...
 
Téli üzemben az úttisztítást és síkosságmentesítést végző géppark Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 16.
A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. a téli üzemeltetési feladataival kapcsolatban kedden gépszemlét tartott a Depónia Nonprofit Kft. Kiskút úti II. telephelyén. A géppark készen áll a téli időjárás adta feladatokra, folyamatosan töltik fel a sótárolót is.
Tovább...
 
Díj a "vadvirágokért" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2016. november 16.
ImageKörnyezet és Természetvédelmi Díjat kapott a kincsesbányai Vadvirág Szakkör. Vezetője, Illés József hét éve már, hogy töretlen lelkesedéssel tanítja a helyi gyermekeket a vadvirág ismeretére, szeretetére, s még egy albumot is létrehozott a Kincsesbánya közigazgatási határain belül virágzó növényekről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12706 - 12716 / 20499